Загвіздянська сільська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення виконавчого комітету №Про надання суду подання органу опіки та піклування щодо доцільності призначення опікуна «Про надання суду подання органу опіки та піклування щодо доцільності призначення опікуна»

Кількість переглядів: 818
Скликання: VIII скликання
Сесія: виконком
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 18.08.2022
Номер документу: Про надання суду подання органу опіки та піклування щодо доцільності призначення опікуна
Назва документу: Про надання суду подання органу опіки та піклування щодо доцільності призначення опікуна
Прикріплені файли:

 
 

 

 

 

УКРАЇНА

ЗАГВІЗДЯНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Івано-Франківського району             Івано-Франківської області

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

 

від 18.08.2022 р.                                                                                               с. Загвіздя

Про надання суду подання органу опіки та піклування щодо доцільності призначення  опікуна

 

У відповідності з пп. 4 п.’’б’’, ч.1 ст. 34, ст.40,59  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст. 55,56,60,62,63,67-74 Цивільного кодексу України, Правил опіки та піклування, затверджених наказом Державного комітету України у справах сім’ї та молоді, Міністерства освіти України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства праці та соціальної політики України від 26.05.1999р. №34/166/131/88, зареєстрованих в Міністерстві юстиції Ураїни 17.06.1999р. №387/3680, враховуючи протокол засідання опікунської ради  щодо призначення  опікуном жительку с. Загвіздя, вул. Нова,24 Костишин Ганну Миколаївну над Костишин Микола Дмитровичем у випадку визнання Тисменицьким районним судом його недієздатним,  виконавчий комітет Загвіздянської сільської ради ради

В И Р І Ш И В:

  1. Надати суду подання щодо доцільності призначення Костишин Г.М. 1966 р.н., опікуном над Костишин М.Д. 1936 р.н., у випадку визнання Тисменицьким районним судом його недієздатним згідно з додатком 1.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника сільського голови Стасюк М.Ю.

 

Сільський голова                                                                     Володимир Ружанський

                                               Додаток

   до рішення виконавчого комітету

  від 18 серпня 2022 року

 

ПОДАННЯ

про можливість призначення опікуном гр. Костишин Ганну Миколаївну  у випадку визнання Тисменицьким районним судом недієздатним Костишин Миколу Дмитровича

На адресу Загвіздянської сільської ради надійшла ухвала Тисменицького районного суду про відкриття провадження у справі за заявою Костишин Ганни Миколаївни   про визнання фізичної особи недієздатною та надання висновку опікунської ради про можливість призначення її опікуном над батьком Костишин Миколою Дмитровичем в разі визнання його Тисменицьким районним судом недієздатним.

Також додано: свідоцтво про народження Костишин Г.М., довідку про склад сім’ї, висновок ЛКК №768, акт обстеження матеріально-побутових умов, копії паспортів Костишин Г.М., та Костишин М.Д.., витяг про відсутність судимості у Костишин Г.М., та довідку про стан здоров’я Костишин Г.М.- Костишин Г.М., за станом здоров’я опікуном бути може.

Було проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання Костишин Г.М.., в результаті якого було встановлено наступне: Костишин М.Д. хворіє з 2018 року, в часі та просторі не орінтується, не впізнає рідних, не знає хто він, розкидає екскременти по хаті (розриває памперс), стягує непотріб в хату. Не розуміє своїх дій( тікає з дому, шукає своїх померлих батьків), потребує постійного стороннього догляду, не може розуміти значення своїх дій, та не може керувати ними. Костишин М.Д. проживає за адресою вул. Нова 24, с. Загвіздя, Івано-Фраківської обл., проживає у власному будинку з усіма комунальними зручностями, є усі засоби для повноцінного проживання. Костишин Г.М. проживає разом з батьком за цією ж адресою.

Дане питання слухалось на засіданні опікунської ради виконавчого комітету Загвіздянської сільської ради 18.08.2022р.

Згідно ч.3 ст.237 ЦПК України, орган опіки та піклування виконавчого комітету Загвіздянської сільської ради вважає, що Костишин Ганна Миколаївна може бути призначена опікуном  над своїм батьком Костишин Миколою Дмитровичем, у випадку визнання Тисменицький районним судом його недієздатним.

  

Секретар
виконавчого комітету                                                              Надія Рочняк


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора