Загвіздянська сільська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення виконавчого комітету №Про надання суду подання органу опіки та піклування щодо доцільності призначення опікуна Стрільців Р.П. над Шерстій І.І. «Про надання суду подання органу опіки та піклування щодо доцільності призначення опікуна Стрільців Р.П. над Шерстій І.І.»

Кількість переглядів: 211
Скликання: VIII скликання
Сесія: виконком
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 09.09.2022
Номер документу: Про надання суду подання органу опіки та піклування щодо доцільності призначення опікуна Стрільців Р.П. над Шерстій І.І.
Назва документу: Про надання суду подання органу опіки та піклування щодо доцільності призначення опікуна Стрільців Р.П. над Шерстій І.І.
Прикріплені файли:

 
 

 

 

 

УКРАЇНА

ЗАГВІЗДЯНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Івано-Франківського району             Івано-Франківської області

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

 

від 09.09.2022 р.                                                                                               с. Загвіздя

Про надання суду подання органу опіки та піклування щодо доцільності призначення  опікуна Стрільців Р.П. над Шерстій І.І.

У відповідності з пп. 4 п.’’б’’, ч.1 ст. 34, ст.40,59  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст. 55,56,60,62,63,67-74 Цивільного кодексу України, Правил опіки та піклування, затверджених наказом Державного комітету України у справах сім’ї та молоді, Міністерства освіти України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства праці та соціальної політики України від 26.05.1999р. №34/166/131/88, зареєстрованих в Міністерстві юстиції Ураїни 17.06.1999р. №387/3680, враховуючи протокол засідання опікунської ради  щодо призначення  опікуном жителя с. Загвіздя, вул. Берегова, 64 Стрільців Романа Петровича над Шерстій Ігорем Івановичем який є інвалідом ІІ групи з дитинства та визнаний недієздатним рішенням Тисменицького районного суду від 20.02.1996р.,  виконавчий комітет Загвіздянської сільської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Надати суду подання щодо доцільності призначення Стрільців Романа Петровича 21.10.1983р.н., опікуном над Шерстій Ігорем Івановичем 14.03.1967р.н., який є інвалідом ІІ групи з дитинства та визнаний недієздатним рішенням Тисменицького районного суду від 20.02.1996р. згідно з додатком 1.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника сільського голови Стасюк М.Ю.

 

Сільський голова                                                                  Володимир Ружанський

                                           

 

 

 

 

 

 

    Додаток 1

   до рішення виконавчого комітету

  від 09 вересня 2022 року

 

ПОДАННЯ

про можливість призначення опікуном гр. Стрільців Романа Петровича над Шерстій Ігорем Івановичем який є інвалідом ІІ групи з дитинства та визнаний недієздатним рішенням Тисменицького районного суду від 20.02.1996р.

До виконавчого комітету Загвіздянської сільської ради звернувся з заявою Стрільців Роман Петрович 21.010.1983р.н. щодо отримання подання опікунської ради про можливість призначення його опікуном над братом його мами, його дядьком Шерстій Ігорем Івановичем, 14.03.1967р.н., який є інвалідом ІІ групи з дитинства та визнаний недієздатним рішенням Тисменицького районного суду від 20.02.1996р.

До заяви додано: копію свідоцтва про народження Шерстій І.І., довідку про склад сім’ї, копію з виписки з рішення Тисменицького районного суду від 20.02.1996р., акт обстеження матеріально-побутових умов, копії паспортів Шерстій І.І., та Стрільців Р.П., копію свідоцтва про народження Стрільців Р.П.,  витяг про відсутність судимості у Стрільців Р.П., копію додатка 7 до пункту 2.16. Порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій, за станом здоров’я опікуном бути може, заяву Іванишин М.П. що не заперечує щодо визнання її брата Стрільців Р.П. опікуном над її дядьком Шерстій І.І., заяву Стрільців І.П. що не заперечує щодо визнання його брата Стрільців Р.П. опікуном над його дядьком Шерстій І.І., заяву Стрільців Л.І. що не заперечує щодо визнання її сина Стрільців Р.П. опікуном над її братом Шерстій І.І., копію свідоцтва про смерть Шерстій Марії Михайлівни (А/з № 22 від 03.03.2022р.), яка являлась опікуном Шерстій І.І.

Було проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання Шерстій І.І., в результаті якого було встановлено наступне: Стрільців Р.П. дійсно проживає разом з Шерстій І.І., та здійснює за ним догляд.

Дане питання слухалось на засіданні опікунської ради виконавчого комітету Загвіздянської сільської ради 09.09.2022р.

У зв’язку із смертю опікуна Шерстій Марії Михайлівни, а Шерстій Ігор Іванович, 14.03.1967р.н. який визнаний недієздатним, потребує стороннього догляду та з метою забезпечення його особистих немайнових і майнових прав та інтересів, згідно ч.3 ст.237 ЦПК України, орган опіки та піклування виконавчого комітету Загвіздянської сільської ради вважає, що Стрільців Роман Петрович може бути призначеним опікуном  над своїм дядьком Шерстій Ігорем Івановичем, який є інвалідом ІІ групи з дитинства та визнаний недієздатним рішенням Тисменицького районного суду від 20.02.1996р.  

Секретар
виконавчого комітету                                                              Надія Рочняк


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора