Загвіздянська сільська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення виконавчого комітету №Про надання дозволу ДП «Прикарпатський військовий лісгосп» на проведення лісогосподарських заходів «Про надання дозволу ДП «Прикарпатський військовий лісгосп» на проведення лісогосподарських заходів»

Кількість переглядів: 112
Скликання: VIII скликання
Сесія: виконком
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 05.05.2022
Номер документу: Про надання дозволу ДП «Прикарпатський військовий лісгосп» на проведення лісогосподарських заходів
Назва документу: Про надання дозволу ДП «Прикарпатський військовий лісгосп» на проведення лісогосподарських заходів
Прикріплені файли:

 
 

 

 

 

УКРАЇНА

ЗАГВІЗДЯНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Івано-Франківського району             Івано-Франківської області

 

Р І Ш Е Н Н Я

 ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

 

від 05.05.2022 р.                                                                                               с. Загвіздя                                           

 

                                                                     

Про надання дозволу

ДП «Прикарпатський військовий лісгосп»

на проведення лісогосподарських заходів

Розглянувши клопотання ДП «Прикарпатський військовий лісгосп» про надання дозвілу на проведення лісогосподарських заходів, ліміти на використання ресурсів у межах території природно-заповідного фонду загальнозоологічного заказника місцевого значення «Чорний ліс» в Івано-Франківській області на 2022 рік, затверджені Державним управлінням екології та природних ресурсів Івано-Франківської обласної державної адміністрації, перелік заходів з поліпшення санітарного стану лісів ДП «Прикарпатський військовий лісгосп», погоджений ДСЛП «Івано-Франківськлісозахист», Державним управлінням екології та природних ресурсів Івано-Франківської ОДА, Івано-Франківським обласним управлінням лісового і мисливського господарства, керуючись підпунктом 36 п.1 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Загвіздянської сільської ради

В И Р I Ш И В:

  1. Надати ДП «Прикарпатський військовий лісгосп» дозвіл на спеціальне використання природних ресурсів місцевого значення в межах загальнозоологічного заказника «Чорний ліс» на 2022 рік з обов’язковим оформленням документів на вибіркову санітарну рубку, інші рубки відповідно до вимог чинного законодавства.

2. ДП «Прикарпатський військовий лісгосп» зареєструвати даний дозвіл у Державному управлінні екології та природних ресурсів Івано-Франківської ОДА.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з Постійна комісія з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, житлово-комунального господарства, комунальної власності  та охорони природи Загвіздянської сільської ради.

 

 

 

 

Сільський голова                                                              Володимир  Ружанський

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора