Загвіздянська сільська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпорядження сільського голови №102/02-07 «Про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць і провулків в селі Загвіздя Загвіздянської територіальної громади»

Кількість переглядів: 245
Скликання: Розпорядження сільського голови
Сесія: Розпорядження сільського голови 2022
Тип документу: Розпорядження сільського голови
Дата: 01.11.2022
Автор: Ружанський В. В.
Номер документу: 102/02-07
Назва документу: Про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць і провулків в селі Загвіздя Загвіздянської територіальної громади
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.02 МБ)

 

 

 

ЗАГВІЗДЯНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Івано-Франківського району Івано-Франківської області

 
   

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 01.11.2022                         №102/02-07                               с. Загвіздя

 

Про проведення громадського обговорення

щодо перейменування вулиць та провулків

в селі Загвіздя Загвіздянської

територіальної громади

 

Відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  з метою залучення представників громадськості до розгляду пропозицій щодо перейменування вулиць і провулків та врахування їхньої думки під час прийняття відповідного рішення, розпоряджаюся:

  1. Провести у період з 01 листопада по 01 грудня 2022 року громадське обговорення у вигляді збору пропозицій фізичних та юридичних осіб, громадських об’єднань у письмовій/електронній формі щодо перейменування:

1.1. Вулиці Гагаріна на вулицю Святого Миколая в с. Загвіздя Івано-Франківського району Івано-Франківської області;

1.2. Вулиці 1 Травня на вулицю Гетьмана Сагайдачного в с. Загвіздя Івано-Франківського району Івано-Франківської області.

2. Громадське обговорення провести 03 грудня 2022 року о 14:00 год. у приміщенні БК с. Загвіздя за адресою вул. Липова-Осада, 22Г, с. Загвіздя у формі публічного громадського слухання шляхом зустрічей членів виконавчого комітету Загвіздянської сільської ради, депутатського корпусу Загвіздянської сільської ради та жителів громади.

3. Відділу загальної та організаційної роботи апарату виконавчого комітету Загвіздянської сільської ради (Ольга Ковальчук) підготувати та оприлюднити на офіційному вебсайті сільської ради відповідне інформаційне повідомлення.

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Загвіздянської сільської ради Надію Рочняк.

 

 

 

 

Сільський голова                                    Володимир  Ружанський

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора