Загвіздянська сільська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення виконавчого комітету №Про надання суду подання органу опіки та піклування щодо доцільності призначення опікуна «Про надання суду подання органу опіки та піклування щодо доцільності призначення опікуна»

Кількість переглядів: 172
Скликання: VIII скликання
Сесія: виконком
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 21.12.2022
Номер документу: Про надання суду подання органу опіки та піклування щодо доцільності призначення опікуна
Назва документу: Про надання суду подання органу опіки та піклування щодо доцільності призначення опікуна
Прикріплені файли:

 
 

 

 

 

УКРАЇНА

ЗАГВІЗДЯНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Івано-Франківського району             Івано-Франківської області

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

 

від 21.12.2022 р.                                                                                               с. Загвіздя

Про надання суду подання органу опіки та піклування щодо доцільності призначення  опікуна

У відповідності з пп. 4 п.’’б’’, ч.1 ст. 34, ст.40,59  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст. 55,56,60,62,63,67-74 Цивільного кодексу України, Правил опіки та піклування, затверджених наказом Державного комітету України у справах сім’ї та молоді, Міністерства освіти України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства праці та соціальної політики України від 26.05.1999р. №34/166/131/88, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 17.06.1999р. №387/3680, враховуючи протокол засідання опікунської ради  щодо призначення  опікуном жителя с. Загвіздя, вул. І. Франка, 31, Боднар Ігоря Миколайовича над Савченко Вікторією Григорівною у випадку визнання Тисменицьким районним судом її недієздатною,  виконавчий комітет Загвіздянської сільської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Надати суду подання щодо доцільності призначення Боднара І.М. 1998р.н., опікуном над Савченко В.Г. 1984 р.н., у випадку визнання Тисменицьким районним судом її недієздатною згідно з додатком 1.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника сільського голови Стасюк М.Ю.

 

Сільський голова                                                                     Володимир Ружанський

                                               Додаток 1

   до рішення виконавчого комітету

  від 21 грудня 2022 року

ПОДАННЯ

про можливість призначення опікуном гр. Боднара Ігоря Миколайовича  у випадку визнання Тисменицьким районним судом недієздатною Савченко Вікторію Григорівну

На адресу Загвіздянської сільської ради надійшла ухвала Тисменицького районного суду про відкриття провадження у справі за заявою Боднара Ігоря Миколайовича про визнання особи недієздатною та надання висновку опікунської ради про можливість призначення його опікуном над Савченко Вікторією Григорівною в разі визнання її Тисменицьким районним судом недієздатною.

Також додано: копії паспорта Боднар І.М., свідоцтво про народження Боднар І.М.,  ІПН Боднар І.М.; копії паспорта Савченко В.Г.; ІПН Савченко В.Г.; рішення суду від 16.09.2020р.; довідка МСЕ №019708; довідка про склад сім’ї;  акт обстеження матеріально-побутових умов сім’ї; свідоцтво про шлюб; характеристика на Боднар І.М.; висновок лікарсько-консультативної комісії поліклінічного відділу КНП «Лисецької лікарні»; довідка №641; довідка №226, заява Савченко Марії Констянтинівни, заява Братінова Дмитра-Олега Миколайовича, заява Боднар Іванни Миколаївни.

Було проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання Боднара І.М., в результаті якого було встановлено наступне: Боднар І.М. дійсно проживає без реєстрації за адресою вул. І. Франка, 31, с. Загвіздя, Івано-Франківського району, Івано-Франківської області. За даною адресою проживає його дружина Братінова (Боднар) Іванна Миколаївна, її тітка Савченко Вікторія Григорівна, а також брат дружини Братінов Дмитро-Олег Миколайович.  Савченко В.Г. є інвалідом 1 групи з дитинства та потребує постійного догляду.

Братінова (Боднар) Іванна Миколаївна не заперечує можливість призначення опікуном її чоловіка Боднара І.М. над її тіткою Савченко В.Г. у випадку визнання останньої недієздатною, сама здійснювати опіку не може.         

Братінов Дмитро-Олег Миколайович, якому Савченко В.Г. є тіткою, у випадку визнання її недієздатною, не заперечує можливість призначення опікуном Боднара І.М., сам здійснювати опіку не може.

Савченко Марія Констянтинівна, якій Савченко В.Г. є рідною дочкою, у випадку визнання її недієздатною, не заперечує можливість призначення опікуном Боднара І.М., сама здійснювати опіку не може.

Дане питання слухалось на засіданні опікунської ради виконавчого комітету Загвіздянської сільської ради 21.12.2022р.

Згідно ч.3 ст.237 ЦПК України, орган опіки та піклування виконавчого комітету Загвіздянської сільської ради вважає, що Боднар Ігор Миколайович може бути призначений опікуном  над Савченко Вікторією Григорівною, у випадку визнання Тисменицький районним судом її недієздатною.

 

 

 

  Секретар
  виконавчого комітету                                                              Надія Рочняк

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора