Загвіздянська сільська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сільської ради №24 «Про внесення змін до комісії для комплексного визначення ступеня індивідуальних потреб особи, яка потребує надання соціальних послуг»

Кількість переглядів: 130
Скликання: VIII скликання
Сесія: виконком
Тип документу: Рішення сільської ради
Дата: 23.03.2023
Номер документу: 24
Назва документу: Про внесення змін до комісії для комплексного визначення ступеня індивідуальних потреб особи, яка потребує надання соціальних послуг
Прикріплені файли:

 
 

 

 

 

ЗАГВІЗДЯНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Івано-Франківського району             Івано-Франківської області

 

Р І Ш Е Н Н Я

 ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

 

від 23.03.2023 р.                                              №24                                           с. Загвіздя                                           

Про внесення змін до комісії для комплексного

визначення ступеня індивідуальних потреб

особи, яка потребує надання соціальних послуг

 

      На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 23.09.2020 р. №859 «Деякі питання призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі» та відповідно  до п. б пп.10 ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет сільської ради

В И Р I Ш И В:

      1. Внести зміни до складу  комісії для комплексного визначення ступеня індивідуальних потреб особи, яка потребує надання соціальних послуг при виконавчому комітеті Загвіздянської сільської ради, а саме замість «Дорош Юлія Василівна -  лікар загальної практики та медицини» прописати «Сімейний лікар загальної практики та медицини КНП Загвіздянського ЦПМСД Загвіздянської сільської ради» (Додаток 1).

 

 

Cільський голова                                                    Володимир РУЖАНСЬКИЙ

 

 

 

Додаток 1

Склад

комісії для комплексного визначення ступеня індивідуальних потреб особи, яка потребує надання соціальних послуг

 

Стасюк Микола Юрійович - заступник сільського голови, голова комісії

 

                                                   

Рочняк Надія Миколаївна - секретар Загвіздянської сільської ради                     

                                               секретар комісії

 

Макеїв Марія Володимирівна -  Провідний спеціаліст відділу освіти, культури,  

                                                       молоді, спорту та соціальної роботи

 

Харандюк Оксана Євгенівна –   Радник голови

                                                    

Іванишин Ігор Михайлович -  Староста с. Підлісся

 

Сімейний лікар загальної практики та медицини КНП Загвіздянського ЦПМСД Загвіздянської сільської ради

 

 

 

Секретар виконавчого комітету                                            Надія Рочняк

 

 

 

 

 

 

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

                                                                       рішенням виконавчого комітету

Загвіздянської сільської ради

                                                                                   від  28.06.2022 

Додаток 2

                                                           

 

ПОЛОЖЕННЯ

про комісію для комплексного визначення ступеня індивідуальних потреб особи, яка потребує надання соціальних послуг при виконавчому комітеті Загвіздянської сільської ради

1.Загальні положення

 

          Положення про комісію для комплексного визначення ступеня індивідуальних потреб особи, яка потребує надання соціальних послуг (далі – комісія) розроблено відповідно до Закону України «Про соціальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 23 вересня 2020 р. № 859 «Деякі питання призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі».

 

        Положення визначає порядок створення, загальні організаційні та процедурні засади діяльності комісії з комплексного визначення ступеня індивідуальних потреб особи, яка потребує надання соціальних послуг та підготовки відповідного висновку.

 

2.Основні завдання та принципи діяльності комісії.

 

         Визначення потреби здійснюється за Показниками, за якими здійснюється комплексне визначення ступеня індивідуальних потреб особи, яка потребує надання соціальних послуг, встановленими Порядком надання та оформлення документів, призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 вересня 2020 р. 859 «Деякі питання призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі».

       Комплексне визначення ступеня індивідуальних потреб особи, яка потребує   надання соціальних послуг, здійснюється працівниками відділу гуманітарного, працівниками закладу охорони здоров'я, працівниками Центру надання соціальних послуг, старостами старостинських округів, надавачем соціальних послуг із залученням особи, яка потребує надання соціальних послуг, та або її законного представника. Очолює комісію керівник відділу гуманітарного

 

Продовження Додатка2

 

  До роботи комісії можуть залучатися лікарі сімейної медицини, фельдшери ФП, ФАП, діловоди старостинських округів.

 

Протягом двох робочих днів після надходження заяв про згоду надавати соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі та про згоду отримувати соціальні послуги до відділу організації надання адміністративних послуг або старости відповідного старостинського округу голова комісії направляє членів комісії за адресою, де проживає особа, яка потребує надання соціальних послуг, для здійснення комплексного визначення ступеня індивідуальних потреб.

 

           За результатами комплексного визначення ступеня індивідуальних потреб особи, яка потребує надання соціальних послуг, комісією готується висновок за формою, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 23 вересня 2020 р. № 859 «Деякі питання призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі». Працівник відділу гуманітарного та старости, закріплені за відповідними старостинськими округами  готують проект висновку.

 

           Висновок, підписаний членами комісії, долучається до особової справи.

 

          Особа потребує надання соціальних послуг, якщо за результатами комплексного визначення ступеня індивідуальних потреб особи, яка потребує надання соціальних послуг, їй встановлено ІV чи V групу рухової активності.

 

                                              

3.Організація роботи комісії.

 

  1. Організаційною формою діяльності комісії є засідання, які скликаються головою комісії за необхідністю, та правомочні, якщо в них беруть участь не менше 50% від загального складу її членів.

 

    1. Рішення комісії приймається більшістю голосів від числа членів, які присутні на засіданні, шляхом відкритого голосування. За умови рівного розподілу голосів вирішальним є голос голови комісії.

 

 

 

Секретар виконавчого комітету                                            Надія Рочняк


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора