Загвіздянська сільська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сільської ради №725 «Про надання дозволу ДП «Прикарпатський військовий лісгосп» на спеціальне використання  природних ресурсів в межах загальнозоологічного заказника місцевого значення «Чорний ліс»»

Кількість переглядів: 51
Скликання: VIII скликання
Сесія: 25 сесія
Тип документу: Рішення сільської ради
Дата: 20.04.2023
Номер документу: 725
Назва документу: Про надання дозволу ДП «Прикарпатський військовий лісгосп» на спеціальне використання  природних ресурсів в межах загальнозоологічного заказника місцевого значення «Чорний ліс»
Прикріплені файли:

 

Загвіздянська сільська рада

Івано-Франківського району             Івано-Франківської області

25 сесія восьмого демократичного скликання

 

Рішення

від 20.04.2023 року                              725                                          с. Загвіздя  

Про надання дозволу

ДП «Прикарпатський військовий лісгосп»

на спеціальне використання 

природних ресурсів в межах

загальнозоологічного заказника

місцевого значення «Чорний ліс»

Розглянувши клопотання ДП «Прикарпатський військовий лісгосп» про дозвіл на проведення лісогосподарських заходів, ліміти на використання ресурсів у межах території природно-заповідного фонду загальнозоологічного заказника місцевого значення «Чорний ліс» в Івано-Франківській області на 2023 рік, затверджені управлінням екології та природних ресурсів Івано-Франківської обласної державної адміністрації, перелік заходів з поліпшення санітарного стану лісів ДП «Прикарпатський військовий лісгосп», погоджений ДСДП «Івано-Франківськлісозахист», Державним управлінням екології та природних ресурсів Івано-Франківської ОДА, Івано-Франківським обласним управлінням лісового і мисливського господарства, керуючись підпунктом 36 п.1 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Загвіздянська сільська  рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати ДП «Прикарпатський військовий лісгосп» дозвіл на спеціальне використання природних ресурсів місцевого значення в межах загальнозоологічного заказника «Чорний ліс» на 2023 рік з обов’язковим оформленням документів на вибіркову санітарну рубку, інші рубки відповідно до вимог чинного законодавства.

2. ДП «Прикарпатський військовий лісгосп» зареєструвати даний дозвіл у Державному управлінні екології та природних ресурсів Івано-Франківської ОДА.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з Постійна комісія з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, житлово-комунального господарства, комунальної власності  та охорони природи Загвіздянської сільської ради.

 

 

 

 

Секретар сільської ради                                                             Надія РОЧНЯК

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора