Загвіздянська сільська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення виконавчого комітету №25 «Про надання суду подання органу опіки та піклування щодо доцільності призначення  опікуна Яцишина Володимира Федоровича над  Яцишин Тарасом Михайловичем»

Кількість переглядів: 57
Скликання: VIII скликання
Сесія: виконком
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 27.04.2023
Номер документу: 25
Назва документу: Про надання суду подання органу опіки та піклування щодо доцільності призначення  опікуна Яцишина Володимира Федоровича над  Яцишин Тарасом Михайловичем
Прикріплені файли:

 
 

 

 

 

ЗАГВІЗДЯНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Івано-Франківського району             Івано-Франківської області

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

 

від 27.04.2023 р.                                           №25                                          с. Загвіздя

Про надання суду подання органу опіки та піклування щодо доцільності призначення  опікуна Яцишина Володимира Федоровича над  Яцишин Тарасом Михайловичем

У відповідності з пп. 4 п.’’б’’, ч.1 ст. 34, ст.40,59  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст. 55,56,60,62,63,67-74 Цивільного кодексу України, Правил опіки та піклування, затверджених наказом Державного комітету України у справах сім’ї та молоді, Міністерства освіти України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства праці та соціальної політики України від 26.05.1999р. №34/166/131/88, зареєстрованих в Міністерстві юстиції Ураїни 17.06.1999р. №387/3680, враховуючи протокол засідання опікунської ради  щодо можливості призначення  опікуном жителя с. Підлісся, вул. П. Мирного, 1, Яцишина Володимира Федоровича  над Яцишин Тарасом Михайловичем який є інвалідом ІІ групи, довічно, у випадку визнання Тисменицьким районним судом його недієздатним,  виконавчий комітет Загвіздянської сільської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Надати суду подання щодо доцільності призначення Яцишин В.Ф. 1983 р.н., опікуном над Яцишин Т.М. 1963р.н., у випадку визнання Тисменицьким районним судом його недієздатним згідно з додатком 1.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника сільського голови Стасюк М.Ю.

 

Сільський голова                                                           Володимир РУЖАНСЬКИЙ

    Додаток 1

   до рішення виконавчого комітету

 №25 від 27.04.2023 року

 

ПОДАННЯ

про можливість призначення опікуном гр. Яцишина Володимира Федоровича  у випадку визнання Тисменицьким районним судом недієздатним гр. Яцишина Тараса Михайловича

На адресу Загвіздянської сільської ради надійшла ухвала Тисменицького районного суду про відкриття провадження у справі за заявою Яцишина Володимира Федоровича про визнання особи недієздатною та надання висновку опікунської ради про можливість призначення його опікуном над дядьком Яцишином Тарасом Михайловичем в разі визнання його Тисменицьким районним судом недієздатним.

Також додано копії: паспорта Яцишин Федора Михайловича та картки платника податків, свідоцтво про народження Яцишин Ф.М., паспорта Яцишин Тараса Михайловича та картки платника податків, свідоцтво про народження Яцишин Т.М., довідка до акта огляду медико-соціальною експертною комісією серія 12 ААВ №749523, індивідуальна програма реабілітації інвалідів №1210, виписка № 2732 із медичної карти стаціонарного хворого, виписка із медичної карти стаціонарного хворого на злоякісне новоутворення від 16.06.2022р., виписка із медичної карти стаціонарного хворого на злоякісне новоутворення від 22.02.2022р. витяг №116 про зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб, акт обстеження матеріально-побутових умов сім’ї від 04.04.2023р., довідка видана Загвіздянським центром первинної медико-санітарної допомоги, паспорта Яцишин Володимира Федоровича та картки платника податків, свідоцтво про народження Яцишин В.Ф., Характеристика на Яцишин В.Ф., заява до Тисменицького суду Яцишин В.Ф.

Було проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання гр. Яцишина В.Ф., в результаті якого було встановлено наступне: гр. Яцишин В.Ф. дійсно проживає без реєстрації за адресою вул. П.Мирного, 1, с. Підлісся, Івано-Франківського району, Івано-Франківської області. За даною адресою проживає його дружина Яцишин Христина Любомирівна, дочка Яцишин Анна-Софія Володимирівна, син Яцишин Лук’ян Володимирович та його дядько Яцишин Тарас Михайлович.  Яцишин Тарас Михайлович є інвалідом ІІ групи.

Яцишин Федір Михайлович не заперечує можливість призначення опікуном його сина Яцишин В.Ф. над його братом Яцишин Т.М. у випадку визнання останнього недієздатним, сам здійснювати опіку не може за станом здоров’я, шо підтверджується його заявою «про визнання фізичної особи недієздатною, встановлення опіки та призначення опікуна» від 07.04.2023р.        

Дане питання слухалось на засіданні опікунської ради виконавчого комітету Загвіздянської сільської ради 25.04.2023р.

Згідно ч.3 ст.237 ЦПК України, орган опіки та піклування виконавчого комітету Загвіздянської сільської ради вважає, що Яцишин Володимир Федорович може бути призначений опікуном  над Яцишином Тарасом Михайловичем, у випадку визнання Тисменицьким районним судом його недієздатним.

 

 

 

  Секретар
  виконавчого комітету                                                              Надія Рочняк

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора