Загвіздянська сільська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сільської ради №744 «Про розробку проєкту Стратегії розвитку Загвіздянської сільської  територіальної громади на період до 2030 року»

Кількість переглядів: 71
Скликання: VIII скликання
Сесія: 26 сесія
Тип документу: Рішення сільської ради
Дата: 30.05.2023
Номер документу: 744
Назва документу: Про розробку проєкту Стратегії розвитку Загвіздянської сільської  територіальної громади на період до 2030 року
Прикріплені файли:

 

Загвіздянська сільська рада

Івано-Франківського району             Івано-Франківської області

26 сесія восьмого демократичного скликання

 

Рішення

від 30.05.2023 року                              №744                                            с. Загвіздя

Про розробку проєкту
Стратегії розвитку Загвіздянської сільської 
територіальної громади на період до 2030 року

Керуючись ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Законів України  «Про засади державної регіональної політики», «Про стимулювання розвитку регіонів», враховуючи Державну стратегію регіонального розвитку на 2021- 2027 роки та план заходів з її реалізації, затверджену постановою Кабінету Міністрів України від 05.08.2020 № 695, наказ Міністерства розвитку громад та територій України  від 21.12.2022 № 265 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо порядку розроблення, затвердження, реалізації та проведення моніторингу та  оцінювання реалізації стратегій розвитку  територіальних громад», з метою реагування на виклики в умовах змін ринкового середовища, врахування можливостей і загроз зовнішніх факторів, виявлення найважливіших проблем та визначення напрямів перспективного розвитку Загвіздянської сільської територіальної громади, Загвіздянська сільська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Розпочати  розроблення проєкту Стратегії  розвитку  Загвіздянської сільської територіальної громади на період до 2030 року (далі – проєкт Стратегії).
  2. Сільському голові створити Робочу групу з розроблення проєкту Стратегії розвитку  Загвіздянської сільської територіальної громади до 2030 року.
  3. Виконавчому комітету Загвіздянської сільської ради забезпечити всебічне обговорення проєкту Стратегії  із залученням громадськості.
  4. Винести в термін до 01.01.2024 на розгляд та затвердження  Загвіздянської сільської ради проєкт Стратегії. 
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань планування бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку та на заступника сільського голови (М. Стасюка).

 

 

 

Сільський голова                                                     Володимир РУЖАНСЬКИЙ

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора