Загвіздянська сільська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення виконавчого комітету №50 «Про надання суду подання органу опіки та піклування щодо доцільності призначення  опікуна *** над  ***»

Кількість переглядів: 18
Скликання: VIII скликання
Сесія: виконком
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 06.09.2023
Номер документу: 50
Назва документу: Про надання суду подання органу опіки та піклування щодо доцільності призначення  опікуна *** над  ***
Прикріплені файли:

 
 

 

 

 

ЗАГВІЗДЯНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Івано-Франківського району             Івано-Франківської області

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

 

від 06.09.2023 р.                                           №50                                          с. Загвіздя

Про надання суду подання органу опіки та піклування щодо доцільності призначення  опікуна Левчука Олександра Олександровича над  Сметаною Володимиром Дмитровичем

У відповідності з пп. 4 п.’’б’’, ч.1 ст. 34, ст.40,59  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст. 55,56,60,62,63,67-74 Цивільного кодексу України, Правил опіки та піклування, затверджених наказом Державного комітету України у справах сім’ї та молоді, Міністерства освіти України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства праці та соціальної політики України від 26.05.1999р. №34/166/131/88, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 17.06.1999р. №387/3680, враховуючи протокол засідання опікунської ради  щодо можливості призначення  опікуном гр. *** над гр. *** який є інвалідом І А групи з дитинства, довічно, у випадку визнання Тисменицьким районним судом його недієздатним,  виконавчий комітет Загвіздянської сільської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Надати суду подання щодо доцільності призначення ***р.н., опікуном над ***р.н., у випадку визнання Тисменицьким районним судом його недієздатним згідно з додатком 1.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника сільського голови Стасюк М.Ю.

 

 

Сільський голова                                               Володимир РУЖАНСЬКИЙ

    Додаток 1

   до рішення виконавчого комітету

 №50 від 06.09.2023 року

ПОДАННЯ

про можливість призначення опікуном гр. ***  у випадку визнання Тисменицьким районним судом недієздатним гр. ***

На адресу Загвіздянської сільської ради надійшла ухвала Тисменицького районного суду про відкриття провадження у справі за заявою *** про визнання особи недієздатною та надання висновку опікунської ради про можливість призначення його опікуном над тіткою *** в разі визнання його Тисменицьким районним судом недієздатним.

Також додано копії: паспорта та картки платника податків ***, паспорта та картки платника податків ***, довідка про відсутність судимості ***, довідка до акта огляду медико-соціальною експертною комісією серія ***, довідки МСЕК №***, паспорта та картки платника податків ***, довідка про склад сім’ї ***, акт обстеження житлових умов заявника, висновок ЛКК №*** заявника,  акт обстеження житлових умов***, довідка про склад сім’ї ***,  заява *** до органу опіки та піклування  щодо доцільності призначення його опікуном, заява ***про те що вона не заперечує проти призначення ***опікуном над ***, заява ***, що являється дружиною ***, про те що вона не заперечує проти призначення ***опікуном над ***, заява *** те що вона не заперечує проти призначення *** опікуном над ***

Відповідно до довідки МСЕК №*** гр. *** є інвалідом з дитинства. Він не здатний до самообслуговування, не ******р.н., яка є матір’ю *** фізично не може доглядати свого сина, а також *** що здійснювала догляд за станом здоров’я вже  не може здійснювати догляд і бути опікуном.  

Дане питання слухалось на засіданні опікунської ради виконавчого комітету Загвіздянської сільської ради 06.09.2023р.

Орган опіки та піклування виконавчого комітету Загвіздянської сільської ради вважає, що *** може бути призначений опікуном  над ***, у випадку визнання Тисменицьким районним судом його недієздатним.

 

 

  Секретар
  виконавчого комітету                                                              Надія РОЧНЯК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора