Загвіздянська сільська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення виконавчого комітету №51 «Про надання суду подання органу опіки та піклування щодо доцільності призначення  опікуна *** над  ***»

Кількість переглядів: 106
Скликання: VIII скликання
Сесія: виконком
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 06.09.2023
Номер документу: 51
Назва документу: Про надання суду подання органу опіки та піклування щодо доцільності призначення  опікуна *** над  ***
Прикріплені файли:

 
 

 

 

 

ЗАГВІЗДЯНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Івано-Франківського району             Івано-Франківської області

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

 

від 06.09.2023 р.                                           №51                                         с. Загвіздя

 

Відповідно пп. 4 п.’’б’’, ч.1 ст. 34, ст.40,59  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст. 55,56,60,62,63,67-74 Цивільного кодексу України, Правил опіки та піклування, затверджених наказом Державного комітету України у справах сім’ї та молоді, Міністерства освіти України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства праці та соціальної політики України від 26.05.1999р. №34/166/131/88, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України ***р. №***, враховуючи протокол засідання опікунської ради  щодо можливості призначення  опікуном гр. ***  над гр. ***, який згідно висновку №*** ЛКК від ***р. є невиліковно хвора особа, у випадку визнання Тисменицьким районним судом його недієздатним,  виконавчий комітет Загвіздянської сільської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Надати суду подання щодо доцільності призначення ***, *** р.н., опікуном над ***р.н., у випадку визнання Тисменицьким районним судом його недієздатним згідно з додатком 1.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника сільського голови Стасюк М.Ю.

 

 

Сільський голова                                               Володимир РУЖАНСЬКИЙ

    Додаток 1

   до рішення виконавчого комітету

 №51 від 06.09.2023 року

 

ПОДАННЯ

про можливість призначення опікуном гр. ***  у випадку визнання Тисменицьким районним судом недієздатним гр. ***

На адресу Загвіздянської сільської ради надійшла ухвала Тисменицького районного суду про відкриття провадження у справі за заявою *** про визнання особи недієздатною та надання висновку опікунської ради про можливість призначення його опікуном над його батьком *** в разі визнання його Тисменицьким районним судом недієздатним.

Також додано копії: паспорта та картки платника податків ***, паспорта та картки платника податків ***, свідоцтво про народження ***, консультаційний висновок спеціаліста№9810 від 28.07.2023р., висновок №*** ЛКК від***р., висновок *** ЛКК від ***р.,  заява***до органу опіки та піклування  щодо доцільності призначення його опікуном, акт про фактичне проживання ***, довідка про доходи ***, ,  заява *** про те що вона не заперечує проти призначення її чоловіка *** опікуном над ***, заява ***р.н. про те що вона не заперечує проти призначення її батька *** опікуном над***., свідоцтво про народження *** (*** (витяг про зміну прізвища)) ***, заява *** про те що вона не хоче здійснювати опіку над її батьком *** та не заперечує проти призначення її брата *** опікуном над***, свідоцтво про народження *** (*** зміна прізвища) ***, заява *** про те що вона не хоче здійснювати опіку над її батьком***та не заперечує проти призначення її брата *** опікуном над ***, свідоцтво про народження *** (*** зміна прізвища, на підставі свідоцтва про шлюб АЗ№ ***) *** заява *** про те що вона не хоче здійснювати опіку над її батьком ***та не заперечує проти призначення її брата ***опікуном над ***, заява ***р.н. про те що вона не хоче здійснювати опіку над її дідусем ***та не заперечує проти призначення її дядька *** опікуном над ***

Відповідно до висновку №*** ЛКК від ***р. *** за станом здоров’я потребує постійного стороннього догляду як невиліковно хвора особа, яка через порушення функцій організму не може самостійно пересуватись та обслуговуватись.

Дане питання слухалось на засіданні опікунської ради виконавчого комітету Загвіздянської сільської ради 06.09.2023р.

Орган опіки та піклування виконавчого комітету Загвіздянської сільської ради вважає, що *** може бути призначений опікуном  над ***, у випадку визнання Тисменицьким районним судом його недієздатним.

 

 

 

  Секретар
  виконавчого комітету                                                              Надія РОЧНЯК

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора