Загвіздянська сільська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення виконавчого комітету №52 «Про надання суду подання органу опіки та піклування щодо доцільності призначення  опікуна *** над  ***»

Кількість переглядів: 36
Скликання: VIII скликання
Сесія: виконком
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 06.09.2023
Номер документу: 52
Назва документу: Про надання суду подання органу опіки та піклування щодо доцільності призначення  опікуна *** над  ***
Прикріплені файли:

 
 

 

 

 

ЗАГВІЗДЯНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Івано-Франківського району             Івано-Франківської області

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

 

від 06.09.2023 р.                                           №52                                         с. Загвіздя

Про надання суду подання органу опіки та піклування щодо доцільності призначення  опікуна *** над  ***

У відповідності з пп. 4 п.’’б’’, ч.1 ст. 34, ст.40,59  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст. 55,56,60,62,63,67-74 Цивільного кодексу України, Правил опіки та піклування, затверджених наказом Державного комітету України у справах сім’ї та молоді, Міністерства освіти України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства праці та соціальної політики України від 26.05.1999р. №34/166/131/88, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 17.06.1999р. №387/3680, враховуючи протокол засідання опікунської ради  щодо можливості призначення  опікуном гр. ***  над гр. ***, яка є інвалідом ІІ групи  загальне захворювання, у випадку визнання Тисменицьким районним судом її недієздатною,  виконавчий комітет Загвіздянської сільської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Надати суду подання щодо доцільності призначення *** р.н., опікуном над ***р.н., у випадку визнання Тисменицьким районним судом її недієздатною згідно з додатком 1.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника сільського голови Стасюк М.Ю.

 

 

Сільський голова                                               Володимир РУЖАНСЬКИЙ

    Додаток 1

   до рішення виконавчого комітету

 №52 від 06.09.2023 року

 

ПОДАННЯ

про можливість призначення опікуном гр. ***  у випадку визнання Тисменицьким районним судом недієздатною гр. ***

 

На адресу Загвіздянської сільської ради надійшла ухвала Тисменицького районного суду про відкриття провадження у справі за заявою *** про визнання особи недієздатною та надання висновку опікунської ради про можливість призначення його опікуном над його бабусею ***в разі визнання її Тисменицьким районним судом недієздатною.

Також додано копії: паспорта та картки платника податків ***, паспорта та картки платника податків ***, довідка ВПО, свідоцтво про народження ***, свідоцтво про шлюб ***, свідоцтво про народження ***, трудова книжка ***, Витяг з реєстру територіальної громади, довідка про доходи ***., Характеристика ***, виписка №***, магнітно-резонансна томографія головного мозку ***., стаціонарна карта пацієнта №***, Індивідуальна програма реабілітації особи з інвалідністю №*** висновок №***., пенсійне посвідчення №***, довідка МСЕК серія ***, Виписка з медичної карти стаціонарного хворого №***, висновок №*** ЛКК від ***р., довідка про відсутність судимості заявника, заява ***  до органу опіки та піклування  щодо доцільності призначення його опікуном, заява *** про те, що він відмовляється бути опікуном та не заперечує проти призначення його племінника ***опікуном над його матір’ю ***, заява *** про те, що вона не заперечує проти призначення її чоловіка опікуном над ***

Відповідно до висновку №***ЛКК від ***р. *** за станом здоров’я потребує постійного стороннього догляду, термін дії довідки 6 місяців. Дане питання слухалось на засіданні опікунської ради виконавчого комітету Загвіздянської сільської ради 06.09.2023р.

Орган опіки та піклування виконавчого комітету Загвіздянської сільської ради рекомендує призначити судово-психіатричну експертизу для визначення психічного стану *** а також вважає що гр. ***може бути призначений опікуном  над  ***, у випадку визнання Тисменицьким районним судом її недієздатною.

 

 

  Секретар
  виконавчого комітету                                                              Надія РОЧНЯК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора