Загвіздянська сільська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення виконавчого комітету №5 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 14.10.2022р. «Про утворення міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах»»

Кількість переглядів: 5
Скликання: VIII скликання
Сесія: виконком
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 30.01.2024
Номер документу: 5
Назва документу: Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 14.10.2022р. «Про утворення міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах»
Прикріплені файли:

 

 

ЗАГВІЗДЯНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Івано-Франківського району             Івано-Франківської області

 

Р І Ш Е Н Н Я

 ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

 

від 30.01.2024 р.                                           №5                                                    с. Загвіздя

 

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 14.10.2022р. «Про утворення міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах»

 

        Відповідно до підпункту 7 пункту «б» статті 32, підпункту 4 пункту «б» частини 1 статті 34, пункту 3 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 10, 231 Закону України «Про охорону дитинства», пункту 20 Порядку забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, у тому числі таких, які постраждали від жорстокого поводження, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 01 червня 2020 року № 585 «Про забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах», з метою  організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, виконавчий комітет Загвіздянської сільської ради

ВИРІШИВ:

1. У зв’язку з кадровими змінами  внести зміни у рішення виконавчого комітету від 14.10.2022р. «Про утворення міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах»,  а саме в пункт 6 замість «Хомин Юлію Сергіївну» внести «Городецьку Уляну Степанівну».

Сільський голова                                                 Володимир РУЖАНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора