Загвіздянська сільська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сільської ради №933 «Про внесення змін до рішення № 849  «Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Загвіздянської сільської територіальної громади з державної власності іншого окремого індивідуально визначеного майна» та викладення в новій редакції»

Кількість переглядів: 13
Скликання: VIII скликання
Сесія: 34 сесія
Тип документу: Рішення сільської ради
Дата: 14.03.2024
Номер документу: 933
Назва документу: Про внесення змін до рішення № 849  «Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Загвіздянської сільської територіальної громади з державної власності іншого окремого індивідуально визначеного майна» та викладення в новій редакції
Прикріплені файли:


 

Загвіздянська сільська рада

Івано-Франківського району             Івано-Франківської області

34 сесія восьмого демократичного скликання

 

Рішення

від 14.03.2024року                              №933                                      с. Загвіздя

Про внесення змін до рішення № 849

 «Про надання згоди на безоплатне

прийняття у комунальну власність

Загвіздянської сільської територіальної

громади з державної власності

іншого окремого індивідуально

визначеного майна» та викладення в новій редакції

Відповідно до статті 329 Цивільного кодексу України, пункту 51 частини першої статті 26, частини другої статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини 1 статті 2, статей 3, 5, Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», пунктів 3, 4 Постанови Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», беручи до уваги лист Івано-Франківської районної державної адміністрації від 21.02.2024 року № 520/01-32/002, Загвіздянська сільська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни та викласти в новій редакції рішення 31 сесії Загвіздянської сільської ради від 30.11.2023р. № 849 «Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Загвіздянської сільської територіальної громади з державної власності іншого окремого індивідуально визначеного майна» (додається).

 

 

 

Сільський голова                                               Володимир РУЖАНСЬКИЙ


 

Загвіздянська сільська рада

Івано-Франківського району             Івано-Франківської області

31 сесія восьмого демократичного скликання

 

Рішення

від 30.11.2023 року                              №849                                         с. Загвіздя

в редакції від 14.03.2024року

Про надання згоди на безоплатне

прийняття у комунальну власність

Загвіздянської сільської територіальної

громади з державної власності

іншого окремого індивідуально

визначеного майна

Відповідно до статті 329 Цивільного кодексу України, пункту 51 частини першої статті 26, частини другої статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини 1 статті 2, статей 3, 5 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», пунктів 3, 4 Постанови Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», беручи до уваги лист Івано-Франківської районної державної адміністрації від 08.11.2023 року № 457/01-35/081, Загвіздянська сільська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду на безоплатне прийняття у комунальну власність Загвіздянської сільської  територіальної громади в особі Загвіздянської сільської ради (код ЄДРПОУ 04356219) з державної власності іншого окремого індивідуально визначеного майна (легкового автомобіля), що перебуває у сфері управління Івано-Франківської районної державної адміністрації (код ЄДРПОУ 44000350) та обліковується на балансі Івано-Франківської районної державної адміністрації згідно з додатком, що додається.

2. Після передачі індивідуально визначеного майна, що зазначається в додатку до рішення, з державної у комунальну власність Загвіздянської сільської територіальної громади використовувати майно винятково за цільовим призначенням, а саме для використання закладом охорони здоров’я (крім санаторіїв, профілакторіїв, будинків відпочинку та аптек) та не відчужувати у приватну власність.

3. Уповноважити фінансовий відділ Загвіздянської сільської ради провести приймання-передачу індивідуально визначеного майна, що зазначається у додатку до рішення, в порядку, визначеному чинним законодавством України.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчого органу ради Стасюка М.Ю. та на постійно діючу комісію з комісії з питань планування бюджету,  фінансів та соціально-економічного розвитку.

 

 

 Сільський голова                                               Володимир РУЖАНСЬКИЙ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток

до рішення 31 сесії

Загвіздянської сільської ради

від 30.11.2023 №849

 

Перелік індивідуально визначеного майна, на яке дається згода на безоплатне прийняття у комунальну власність Загвіздянської сільської територіальної громади з державної власності

 

 

№з/п

Найменування індивідуально визначеного майна

 

Інвентарний номер

 

Кількість, штук

 

Балансова вартість, грн

 

 

1

Легковий автомобіль, марка ВАЗ-21140, реєстраційний номер  АТ5514НС,

колір ЗЕЛЕНИЙ, об’єм двигуна 1,4,

Ідентифікаційний номер транспортного засобу XTA21140074326621

Рік випуску 2006р.

номер шасі відсутній

Техпаспорт СТХ №391470

 

 

10151007

 

 

1

 

 

47000,00

 

 

 

 

Сільський голова                                               Володимир  РУЖАНСЬКИЙ

 

 

 

 

 

 

 

ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ

доцільності передачі окремого індивідуально визначеного майна (легкового автомобіля), що знаходиться на балансі Івано-Франківської районної державної адміністрації Івано-Франківської області , щодо якого надається право на безоплатну передачу з державної власності  у комунальну власність Загвіздянської сільської територіальної громади.

Це техніко-економічне обґрунтування розроблено на виконання вимог Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» та відповідно до Методичних рекомендацій щодо розроблення  техніко-економічного обґрунтування забезпечення ефективного використання об’єктів права державної та комунальної власності, що пропонуються до передачі, затверджених наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 27.12.2013№1591.

 

Загальна характеристика об’єктів передачі

 

№з/п

Найменування індивідуально визначеного майна

 

Інвентарний номер

 

Кількість, штук

 

Балансова вартість, грн

 

 

1

Легковий автомобіль, марка ВАЗ-21140, реєстраційний номер  АТ5514НС,

колір ЗЕЛЕНИЙ, об’єм двигуна 1,4,

Ідентифікаційний номер транспортного засобу XTA21140074326621

Рік випуску 2006р.

номер шасі відсутній

Техпаспорт СТХ №391470

 

 

10151007

 

 

1

 

 

47000,00

 

Місцезнаходження після отримання майна: Івано-Франківська область, Івано-Франківський район, с. Загвіздя, вул. Липова-Осада, буд. 22з.

Передача майна здійснюється згідно із Законом України «Про передачу  об’єктів права державної та комунальної власності».

Обґрунтування доцільності здійснення зазначеної передачі

Необхідність передачі майна з державної власності до комунальної власності Загвіздянської сільської територіальної громади обумовлена потребами територіальної громади. Передача зазначеного індивідуально визначеного державного  майна в комунальну власність Загвіздянської сільської територіальної громади Івано-Франківської області дасть змогу ефективно організувати роботу закладів охорони здоров’я (крім санаторіїв, профілакторіїв, будинків відпочинку та аптек), своєчасно надавати первинну медичну допомогу.

Визначення джерел фінансування та обсягів витрат для подальшого утримання та використання зазначеного майна.

Фінансування для утримання та використання зазначеного майна здійснюватиметься за рахунок коштів бюджету Загвіздянської сільської територіальної громади  і становитиме :

на 2024р. - 20 тис. грн.;

на 2025р. - 20 тис. грн.;

на 2026р. - 20 тис. грн.

та не потребуватиме фінансування з Державного бюджету.

Відповідність функціонального призначення об’єкта передачі завданням, покладеним на орган, якому пропонується передати відповідне майно.

Майно планується до використання закладом охорони здоров’я (крім санаторіїв, профілакторіїв, будинків відпочинку та аптек) для надання своєчасної та невідкладної первинно медичної допомоги громадянам громади.

Загвіздянська сільська територіальна громада зобов’язується використовувати майно за цільовим призначенням і не відчужувати у приватну власність.

Прогноз ефективності діяльності суб’єкта після здійснення передачі майна.

Передача майна дозволить зміцнити матеріальну-технічну базу закладу охорони здоров’я та надасть змогу забезпечити підвезення надавачів медичних послуг для громадян з обмеженими можливостями.

 

 

 

Сільський голова                                               Володимир  РУЖАНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора