Загвіздянська сільська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Конкурс найкращої роботи з образотворчого мистецтва, кращого літературного твору-роздуму та краєзнавчої роботи, присвячений дню села Загвіздя

Дата: 15.04.2019 16:23
Кількість переглядів: 840

 

Фото без опису

Україна

Івано-Франківська область

Тисменицький район

Загвіздянська сільська рада

ОБ’єднаної територіальної громади

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 15 квітня 2019 року                    №46/02-03                              с. Загвіздя

Про створення конкурсної комісії для оцінювання, підведення підсумків та визначення переможців образотворчого та літературного конкурсів, присвячених 625 річниці з дня заснування села Загвіздя

 

З метою сприяння національно-культурному відродженню села, збереженню традицій українського народу, підготовки до святкування 625-ї річниці з дня заснування села Загвіздя відповідно до умов конкурсу найкращого роботи з образотворчого мистецтва,  кращого літературного твору-роздуму та краєзнавчої роботи, присвяченого дню села Загвіздя:

  1. Затвердити умови проведення конкурсу найкращої роботи з образотворчого мистецтва на тему: «Моє рідне село» серед учнів школи та всіх бажаючих жителів громади,  літературного твору-роздуму на тему: «Незвідана розповідь про село» та краєзнавчої роботи на тему: «Ненаписана історія» серед учнів Загвіздянського ліцею.
  2. Створити конкурсну комісію для оцінювання, підведення підсумків та визначення переможців образотворчого та літературного конкурсів, присвячених 625 річниці з дня заснування села Загвіздя з працівників освіти та оргвідділу Загвіздянської сільської ради об’єднаної територіальної громади в наступному складі:

Ковальчук Ольга Степанівна – начальник відділу загальної та організаційної роботи Загвіздянської сільської ради об’єднаної територіальної громади, голова комісії;

Царук Євгенія Олександрівна – головний спеціаліст відділу освіти, молоді і спорту, культури та туризму Загвіздянської сільської ради об’єднаної територіальної громади, заступник голови комісії;

Себедин Ірина Романівна – заступник директора з виховної роботи, вчитель хімії Підліського ліцею, секретар комісії.

 

Члени комісії:

Галько Тетяна Василівна – педагог-організатор Загвіздянського ліцею;

Кобелєва Тетяна Василівна – вихотель-методист Загвіздянського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Сонечко».

Кобльовська Любов Василівна – заступник директора з навчально-виховної роботи, вчитель української мови та літератури Загвіздянського ліцею;

Кудла Олег Володимирович – вчитель трудового навчання та образотворчого мистецтва Загвіздянського ліцею.

  1. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

Голова Загвіздянської ОТГ                                                  В.В.Ружанський

 

Конкурс найкращої роботи з образотворчого мистецтва,  кращого літературного твору-роздуму та краєзнавчої роботи,

присвячений дню села Загвіздя.

В рамках святкування дня села Загвіздянська сільська рада обєднаної територіальної громади оголошує проведення конкурсу найкращої роботи з образотворчого мистецтвана тему: «Моє рідне село» серед учнів Загвіздянського ліцею та всіх бажаючих жителів громади,  літературного твору-роздумуна тему: «Незвідана розповідь про село» та краєзнавчої роботи на тему: «Ненаписана історія» серед учнів ліцею та всіх жителів громади, в період з 15квітня по 31 травня 2019 року.

 

Умови проведення  конкурсу  найкращої роботи з образотворчого мистецтва на тему «Моє рідне село»

 

До участі у конкурсі запрошуються учні всіх класів Загвіздянського ліцею, а також всі бажаючі жителі Загвіздянської ОТГ. На конкурс подаються роботи з образотворчого мистецтвабудь-якого формату, виконані в різних видах образотворчого мистецтва. На окремому аркуші необхідно вказати:

  • назву роботи з образотворчого мистецтва;
  • прізвище, ім’я автора;
  • вік;
  • школа, клас;
  • домашня адреса, телефон.

 

Умови проведення  конкурсу на кращий літературний твір-роздум на тему «Незвідана розповідь про село» та на кращу краєзнавчу роботу на тему: «Ненаписана історія»

 

  1. До участі у конкурсі запрошуються учні Загвіздянського ліцею 5-11 класів. На конкурс подаються роботи написані виключно на аркушах формату  А-4, виконані на компютері.
  2. Об’єм твору не повинен перевищувати 3-х сторінок. Роботи, написані на папері інших форматів, значно більшого об’єму, в т.ч. за рахунок можливого художнього оформлення, не розглядатимуться. На титульному аркуші необхідно вказати:
  • назву твору;
  • прізвище, ім’я автора;
  • школа, клас;
  • домашня адреса, телефон
  1. Мова написання твору – українська.

 

Критерії оцінки творів та робіт з образотворчого мистецтва.

 

При оцінюванні робіт враховується вміння викладення теми, художнє виконання, оригінальність ідеї.

Роботи, які зайняли призові місця отримають  подарунки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора