Загвіздянська сільська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПОЧАТОК ПРОЦЕДУРИ ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

Дата: 16.04.2019 09:47
Кількість переглядів: 1186

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПОЧАТОК ПРОЦЕДУРИ ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

 

щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Генеральний план населеного пункту  та план зонування с. Загвіздя»

З метою врахування громадських інтересів та у зв’язку з розробленням нової містобудівної документації, відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 р. №555 оголошується початок процедури громадських слухань та обговорення проекту містобудівної документації «Генеральний план населеного пункту та план зонування с. Загвіздя» Тисменицького району Івано-Франківської області.

Мета розроблення Генерального плану с. Загвіздя

обґрунтування довгострокової стратегії планування і забудови території с. Загвіздя;

визначення принципів і напрямків планувальної організації та функціонального призначення території;

підготовка пропозиції щодо удосконалення системи громадського обслуговування населення, організації вулично-дорожньої та транспортної мережі, інженерного обладнання, інженерної підготовки і благоустрою, цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони навколишнього природного середовища, охорони та збереження культурної спадщини

Замовник містобудівної документації: Загвіздянська сільська рада об'єднаної територіальної громади.

Розробник містобудівної документації: Діпромісто

Інвестор: Загвіздянська сільська рада об'єднаної територіальної громади.

Розроблення Генерального плану села пов’язано з необхідністю виконання вимог ст. 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

З матеріалами проекту Генерального плану та плану зонування с. Загвіздя можна ознайомитись у сільській раді та на офіційному сайті громади.

Пропозиції до проекту подаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я, та по батькові, місця проживання, особистого підпису; від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місцезнаходження, посади та особистого підпису керівника. Пропозиції повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій  – начальник відділу земельних відносин, екології та комунальної власності Дубницький Р.М.

Пропозиції надаються до Загвіздянська сільська рада об'єднаної територіальної громади за адресою: с. Загвіздя, вул. Липова-Осада, 22г тел. 44275 протягом тридцяти днів з дати опублікування повідомлення на сайті громади».

Громадські слухання відбудуться 17 травня 2019 року о 14 год. 00 хв. за адресою: с. Загвіздя, вул. Липова-Осада, 22г (приміщення сільського клубу).

Фото без опису

https://rada.info/upload/users_files/04356219/21b07a3ff9148f0c5fd69675d8287cc4.pdf


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора