Загвіздянська сільська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Загвіздянська сільська рада об'єднаної територіальної громади оголошує конкурс на заміщення вакантних посад

Дата: 24.09.2019 15:18
Кількість переглядів: 1462

Загвіздянська сільська рада об'єднаної територіальної громади згідно зі статтею 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» оголошено конкурс на заміщення вакантних посад:

- головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку та звітності;

- головного спеціаліста відділу освіти, молоді і спорту, культури та туризму.

Відповідно до Порядку проведення конкурсу та згідно з Типовими професійно-кваліфікаційними характеристиками посад встановити кваліфікаційні вимоги до кандидатів:

на посаду голового спеціаліста відділу освіти, молоді і спорту, культури та туризму – вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліст, магістр. Стаж служби за фахомне менше 1 року. Обов’язкове досконале володіння державною мовою на рівні ділового спілкування, досконале знання персонального комп’ютера. Перевагою буде досвід  роботи (стаж роботи) у закладах освіти, зання іноземної мови;

на посаду головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку та звітності – базова вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр у сфері економіки або бухгалтерського обліку. Без вимог до стажу роботи, вільне володіння комп’ютером, володіння державною мовою на рівні ділового спілкування.

Згідно з чинним порядком заміщення вакантних посад конкурсанти складають у письмовій формі іспити на знання Конституції України, законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції» та законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають документи: заяву про участь у конкурсі; заповнену особову картку державного службовця з додатками; дві фотокартки розміром 4×6; копії документів про освіту; копію документа, що посвідчує особу, копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних). Подання декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік здійснюється згідно із Законом України «Про запобігання корупції» шляхом заповнення відповідних форм на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції з використанням програмних засобів Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

До документів можна подати додаткову інформацію стосовно освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації.

Документи на конкурс приймаються протягом 30 календарних днів від дня опублікування оголошення на офіційному сайті громади.

Подати заяву та інші документи, а також одержати необхідні бланки і перелік питань на іспит можна за адресою: с. Загвіздя, вулиця Липова-Осада, 22г, телефон 44-2-38

 

Документи приймаються до 23.10.2019 року

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора