Загвіздянська сільська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про дотримання санітарно-епідемічних норм у закладах освіти і культури ОТГ, у зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації в регіоні

Дата: 06.02.2020 10:08
Кількість переглядів: 1279

                                    

УКРАЇНА

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

ТИСМЕНИЦЬКИЙ РАЙОН

ЗАГВІЗДЯНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 06 лютого 2020 року                  №29/02-07                               с. Загвіздя

 

 

Про дотримання санітарно-епідемічних

норм у закладах освіти і культури ОТГ,

у зв’язку з погіршенням епідемічної

ситуації в регіоні

        

З метою протидії поширення інфекційних захворювань у закладах освіти та культури ОТГ провести наступні заходи:

1. Керівникам закладів освіти та культури забезпечити виконання норм Закону «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» від 24.02.1994р. №4 4004-ХІІ (із змінами та доповненнями).

  1. Провести у закладах прибирання із застосуванням дезінфікуючих і миючих засобів.
  2. Керівникам закладів культури тимчасово обмежити проведення культурно-масових заходів.
  3. Керівникам закладів освіти необхідно керуватися  «Державними санітарними правилами і нормами влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально-виховного процесу», затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 14 серпня 2001 р., зокрема додатку 11 «Санітарно-дезінфекційний режим у загальноосвітніх навчальних закладах на період карантину», у закладах освіти, де запроваджено заходи у вигляді тимчасового призупинення освітньої діяльності, у зв’язку із досягненням епідемічної межі: Загвіздянський ліцей (відповідно до рішення педагогічної ради (протокол №3) та наказу №7 від 5.02.2020 р. по Загвіздянському ліцеї Загвіздянської сільської ради ОТГ;  Загвіздянський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Сонечко», відповідно до рішення педагогічної ради (протокол №2) та наказу №37 від 5.02.2020 р. по ЗДО «Сонечко» Загвіздянської сільської ради ОТГ.
  4. Керівникам закладів освіти проводити моніторинг захворюваності з метою своєчасного застосування відповідних заходів, зокрема (в разі необхідності) призупинення освітнього процесу.
  5. Начальнику відділу освіти, молоді і спорту, культури та туризму – Гладішко М.Р., проконтролювати проведення відповідних санітарних заходів та наявність  необхідних дезінфікуючих та миючих засобів.
  6. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на начальника відділу освіти, молоді і спорту, культури та туризму  Гладішко М. Р.

 

 

 

Голова Загвіздянської ОТГ                                                  Ружанський В. В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора