Загвіздянська сільська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання з ювілеєм голові Загвіздянської ОТГ

Дата: 17.09.2020 08:27
Кількість переглядів: 582

Сьогодні святкує свій День народження чудова і чуйна людина, мудрий керівник - сільський голова Загвіздянської сільської ради ОТГ

Володимир Васильович Ружанський!

 

Шановний Володимире Васильовичу!

 

Прийміть найщиріші вітання з Днем народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, довголіття, професійних успіхів, життєвої наснаги, оптимізму і відданого служіння на благо жителів Загвіздянської громади, особистих досягнень, сімейного благополуччя, життєвих гараздів  та добробуту!

     Добро і щастя хай шле Вам доля, добрих і вірних друзів, богатирське здоров’я та достаток, а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху. Тепло і затишок родинної оселі завжди надійно захищає Вас, а повороти долі відкривають нові обрії майбутніх перспектив! Хай Вас розуміють рідні люди та підтримують колеги.

   Зичимо, щоб і надалі Ваша наполеглива  праця була плідною та змістовною, розпочаті справи принесли вагомі внески у розвиток нашої громади, а успіхи йшли поряд з особистим щастям. 

      Хай доля завжди буде прихильною до Вас та Вашої родини, а кожен новий день дарує приємні враження та задоволення від роботи!

    І хай Вас завжди зігріває  тепло людської подяки за добрі справи !

   Божого благословення Вам на добрі задуми і звершення. Многая і благая літ!

 

З повагою та найкращими побажаннями колектив, виконавчий комітет та депутатський корпус Загвіздянської сільської ради ОТГ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора