Загвіздянська сільська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем бібліотек!

Дата: 30.09.2020 15:03
Кількість переглядів: 1559

Фото без опису

Сьогодні, 30 вересня, у Всеукраїнський день бібліотек, який відзначається громадськістю вже понад 20-ть років, щиросердечно вітаю завідуючих бібліотек с. Загвіздя та с. Підлісся з професійним святом!

У всі часи бібліотеки виконували важливу місію бути пам’яттю народу, скарбницями культурних цінностей людської цивілізації. Сьогодні бібліотеки, зберігаючи традиції, удосконалюють свої послуги, дають можливість відвідувачам ознайомитись із духовною спадщиною нашої країни та одержати повноцінну інформацію. Без сумніву, бібліотеки були і залишаються найважливішими осередками культурного і просвітницького життя нашої громади.

Професія бібліотекаря надзвичайно важлива, адже саме вони відкривають читачам шлях до книги – джерела споконвічної мудрості знань. Книгозбірні завдяки професіоналізму своїх працівників стали надійним помічником і орієнтиром у безмежних потоках доступної інформації.

Отож, від щирого серця бажаю процвітання нашим бібліотекам, а їх завідувачам – натхнення і плідних звершень, міцного здоров’я і достатку, віри, надії, любові, і мудрості у виконанні благородної місії на користь нашої громади та рідної України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора