Загвіздянська сільська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановна громадо!

Дата: 22.01.2021 11:07
Кількість переглядів: 2845

22 січня – знаменна дата в історії українського народу, адже саме в цей день у 1918 році вперше у XX столітті IV Універсалом Української Центральної Ради була проголошена українська незалежність, а вже за рік – на Софійській площі у Києві відбулася не менш вагома подія – об’єднання УНР і ЗУНР в одну державу.

На жаль, молодій українській державі не вдалося вистояти під навалою більшовиків, під внутрішніми чварами та непорозуміннями. Ми пам’ятаємо репресії, голодомори, пам’ятаємо, як кращих синів і дочок відправляли до Сибіру, але ворогу не вдалося зламати наш дух, нашу волю. Незалежна Українська держава відродилася та боротьба за її незалежність і соборність все ще триває.

Саме 22 січня 2014, на Майдані незалежності у Києві, загинули перші Герої, які відстоювали нашу незалежність. Згодом їх стала Небесна Сотня. Вони назавжди залишаться в нашій пам’яті, як і тисячі українських воїнів, які загинули боронячи нашу землю від російської агресії. Дякуємо усім тим, хто сьогодні боронить Україну зі зброєю в руках на передовій, воюючи з нашим зовнішнім ворогом.

Соборність – це не просто об’єднання українських земель, а й єднання усіх українців довкола побудови української держави. Соборність передбачає не лише пам’ять про минуле, а и? потребує згуртованоі? спільноі? праці та взаємодіі? в сучасніи? Украі?ні, коли ми, з різних регіонів, спілкуємося, разом працюємо, створюємо знакове і важливе.

Ми  завжди повинні пам’ятати – немає окремої Східної і Західної України. Наша держава – єдина та суверенна, а всі ми – представники одного народу, незалежно від поглядів і переконань!

Зичу усім нам міцного здоров’я, миру, добробуту, злагоди, сил та натхнення. В єдності сила! Слава Соборній Україні!

 

З повагою, сільський голова В. Ружанський

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора