Загвіздянська сільська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Загвіздянського ліцею

Дата: 12.05.2021 16:48
Кількість переглядів: 3717

ОГОЛОШЕННЯ

Про проведення конкурсу на вакантну посаду директора Загвіздянського ліцею 

         Відповідно до розпорядження сільського голови від 12.05.2021 р. №67/02-07 «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Загвіздянського ліцею», до 09 червня 2021 року проводиться прийом документів на конкурсний відбір на посаду директора Загвіздянського ліцею Загвіздянської сільської ради (с. Загвіздя, вул. Підгірка 5а)

Умови оплати праці:

Наказ Міністерства освіти і науки України від 26.09.2005 № 557 “Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ”, а також Інструкція про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти, затверджена наказом Міністерства освіти України від 15.04.1993 № 102.

         Кваліфікаційні вимоги:

         Посаду директора Загвіздянського ліцею може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

         Для участі у конкурсі до Загвіздянської сільської ради за адресою вул. Липова-Осада 22, с. Загвіздя, Івано-Франківської обл., 77450, подаються такі документи:

- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";
- автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
- копія паспорта громадянина України;
- копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
- документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
- копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання (крім приватних та корпоративних закладів освіти);
- довідка про відсутність судимості;
- довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;
- мотиваційний лист, складений у довільній формі.

         Строк подання документів – з   13.05.2021 р. до 09.06.2021 р

         Документи про участь у конкурсі приймаються у Загвіздянській сільській раді за адресою: вул. Липова-Осада 22, с. Загвіздя, Івано-Франківської обл., 77450 з 08:00 до 17:00.
Відповідальна особа: Рочняк Надія Миколаївна, тел. 0665184022, e-mail: zagvizdya.silrada@gmail.com

         Конкурсний відбір буде проведений у приміщенні Загвіздянської сільської ради за адресою: вул. Липова-Осада 22, с. Загвіздя, Івано-Франківської обл., 77450 у визначений конкурсною комісією день.
 

Розпорядження від 12.05.2021 р. №67/02-07 «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Загвіздянського ліцею»

Положення про конкурс

Зразок ситуаційного завдання

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора