Загвіздянська сільська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обговорення спільних заходів щодо запобігання та недопущення виникнення надзвичайних ситуацій

Дата: 17.05.2023 14:12
Кількість переглядів: 87

Сьогодні, 17 травня 2023 року відбулося засідання під головування сільського голови Володимира Ружанського спільно з представниками ДСНС, поліцейського офіцера громади Тиніва І. Б., директорів ЗЗСО та працівників апарату Загвіздянської сільської ради з приводу узгодження спільних заходів із забезпечення публічної безпеки та недопущення виникнення надзвичайних ситуацій, пов'язаних із настанням сприятливих умов відпочинку громадян на територіях лісів, лісопаркових зон та водоймищ Загвіздянської ТГ.

На засіданні обговорювалися такі основні питання як:

1. Проведення інформування населення про дотримання правил безпеки під час відвідування лісових та лісопаркових зон, місцевості біля водойм та річок на території Загвіздянської ТГ.

2. Посилення інформаційних заходів із залученням поліцейського офіцера громади щодо доведення до громадян рекомендацій ДСНС та Нацполіції України з користування відкритим вогнем, поведінки на воді та поблизу водоймищ.

3. Проведення роз'яснювальної бесіди з учнями загальноосвітніх закладів громади про правила поведінки з відкритим вогнем та дотримання правил безпеки біля вогню, під час відвідування лісових та лісопаркових зон, місцевості біля водойм та річок на території Загвіздянської громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора