Загвіздянська сільська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Експорт харчових продуктів тваринного походження, вироблених на Прикарпатті,  до Азербайджану

Дата: 13.12.2023 08:58
Кількість переглядів: 45

З метою інформування громадськості та доведення до широкого читацького загалу (в т.ч. шляхом публікації на офіційних веб-сайтах райдержадміністрацій, територіальних громад та сторінках у соціальних мережах ),Фото без опису

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області  (76019 м. Івано-Франківськ, вул. Берегова, 24, тел. 51-13-89,  ifdergprod@vetif.gov.uaподає  наступну актуальну інформацію.

  

 

Експорт харчових продуктів тваринного походження, вироблених на Прикарпатті,  до Азербайджану

 

На території Прикарпаття зростає кількість операторів ринку, які здійснюють реалізацію харчових продуктів тваринного походження за межі держави.

З метою отримання дозволу для здійснення експорту харчових продуктів тваринного походження до Республіки Азербайджан 6 грудня 2023 року на забійному підприємстві ПП «Торнадо Захід» відбувся інспекційний онлайн-аудит представниками Агентства з безпеки харчових продуктів Азербайджанської Республіки (далі – Агентства).

Онлайн-аудит проводився на відповідність дотримання оператором ринку законодавства у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, як вітчизняного законодавства, так і законодавства Республіки Азербайджан.

Представники Агентства під час онлайн-аудиту перевіряли впровадження та дієвість системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР), дотримання періодичності лабораторного контролю, процеси здійснення забою тварин, контроль за параметрами умов зберігання продукції.

На сьогодні на території Івано-Франківської області такі інспекційні онлайн-аудити пройшли 3 потужності з виробництва харчових продуктів тваринного походження, які здійснюють забій великої рогатої худоби.

Довідково.

Операторам ринку, які мають намір отримати дозвіл для експорту продукції до Республіки Азербайджан, необхідно пройти інспекційний онлайн-аудит компетентним органом країни призначення.

Консультації щодо організації онлайн-аудиту можна отримати в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за адресою: вул. Берегова, 24, м. Івано-Франківськ або за телефоном (0342) 51-13-89.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора