Загвіздянська сільська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Січня, 2019 р., 13:47
Працівникам яким не виплатили частину коштів після звільнення, як діяти? І яку відповідальність несе роботодавець за невиплату! Консультує Міністр юстиції Павло Петренко.
21 Січня, 2019 р., 14:45
Виконавчий комітет Загвіздянської сільської ради об'єднаної територіальної громади  розробляється проект регуляторного акта –  проект рішення Загвіздянської сільської ради об'єднаної територіальної громади «Про пайову участь у розвитку інфраструктури». Мета проекту – створення сприятливих умов для впровадження інвестиційної діяльності та забезпечення збалансованого економічного та соціального розвитку громади, запровадження відкритих економічних методів залучення додаткових коштів для виконання програми соціально-економічного розвитку громади.
18 Січня, 2019 р., 16:15
19 січня в Україні відзначають Хрещення Господнє, яке завершує
11 Січня, 2019 р., 14:13
11.01.2019 року прийшли привітати голову Загвіздянської ОТГ та депутатський корпус з Новим роком та Різдвом Христовим. Ми побачили Вертеп від учасників художньої самодіяльності с. Загвіздя, нам подарували милозвучні колядки викладачі та учні Єзупільської музичної школи, гарно усіх віншували та колядками Христа прославляли учасники Підліського ансамблю "Джерело"

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора