Загвіздянська сільська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

10 Лютого, 2023 р., 13:22
Держава разом із громадськими організаціями та фондами активно впроваджує політику, спрямовану на захист довкілля та розвиток екоактивізму у громадах. 
09 Лютого, 2023 р., 16:30
Для забезпечення доступу громадян України до життєво важливої інформації в умовах відсутності електроживлення, налаштовуйте FM-хвилю Українського Радіо. Перелік радіочастот в кожному регіоні доступний за посиланням https://cutt.ly/j9KxIrg.
06 Лютого, 2023 р., 14:09
Досвід українців ще у 2014 році показав, що добровольці формують підрозділи, які вирізняються своїм бойовим духом, успіхами, перемогами й досягненнями.
06 Лютого, 2023 р., 14:08
Штурмові бригади, до яких можуть вступати добровольці, націлені саме на посилення Сил оборони та звільнення окупованих територій України. Про це в ефірі Єдиного телемарафону заявив виконувач обов’язків міністра внутрішніх справ Ігор Клименко. 
03 Лютого, 2023 р., 13:51
Щодня, щохвилини захисники, волонтери та громадяни продовжують виборювати крок за кроком перемогу нашої держави та героїчно чинити опір російським окупантам. Україна змінює ставлення до себе і дивує світ, впевнено крокує до світлого майбутнього країни, на яке ми усі беззаперечно заслуговуємо.
03 Лютого, 2023 р., 13:09
В Україні розпочалася національна кампанія із формування додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Ці підрозділи складатимуться винятково із добровольців та вмотивованих патріотів України, котрі хочуть якнайшвидше звільнити нашу землю від ворога.
02 Лютого, 2023 р., 14:57
Для забезпечення доступу громадян України до життєво важливої інформації в умовах відсутності електроживлення, налаштовуйте FM-хвилю Українського Радіо. Перелік радіочастот в кожному регіоні доступний за посиланням https://cutt.ly/02KMCPE.
24 Січня, 2023 р., 14:13
24 січня 2023 року 90-річний ювілей завітав до мешканки с. Загвіздя Тимофтей Ганни Танасівни.
06 Грудня, 2022 р., 14:06
5 грудня відзначають Міжнародний день волонтера. Турбота про людей і тварин, гуманність, відданість, відповідальність – все це про тих, хто став на шлях волонтерства, шлях покликання допомогти ближньому, зробити світ кращим. Держава підтримує ініціативу провадження волонтерської діяльності, сприяє  її розвитку та покращенню, захисту прав волонтерів, надання їм додаткових гарантій. Основним законодавчим актом у сфері волонтерської діяльності в Україні є Закон України «Про волонтерську діяльність». 
29 Листопада, 2022 р., 10:37
З 30 листопада 1998 року увесь світ щороку відзначає Міжнародний день захисту інформації. Саме цього року було зафіксовано першу масову епідемію комп’ютерного хробака, після чого фахівці задумалися про необхідність комплексного підходу до забезпечення інформаційної безпеки. З початку повномасштабного вторгнення тисячі українців також відчувають наслідки періодичних масованих кібератак на інформаційні ресурси нашої країни. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора